Een mooie tuin zonder enige moeite? Neem kunstgras!

woensdag, 7 juni, 2017 - 17:00

Tijdens zonnige dagen is er niets fijner dan lekker genieten  van het weer in je eigen tuin. Een gezellige BBQ of een borrel is dan toch net iets sfeervoller als de tuin goed onderhouden is en het gras groen is. Heb je alleen geen tijd of gewoon geen zin om veel tijd te besteden aan een prachtig groen gazon? Dan is kunstgras een ideale uitkomst!

Naast dat je nooit meer hoeft te maaien en de tuin het hele jaar door toch een natuurlijke frisse uitstraling heeft, zitten er nog een aantal voordelen aan kunstgras. Het is gemaakt uit sterke kunststoffen, waardoor het duurzaam is en jaren mee gaat. Zet dus gerust je tuinstoel op het gazon en laat je kinderen zorgeloos spelen.  Daarnaast is kunstgras erg milieuvriendelijk, omdat je nooit meer zult hoeven te maaien, bemesten, water te geven of gebruik te maken van chemische middelen.

Het enige dat kunstgras aan onderhoud vraagt, is dat het af en toe opgeborsteld moet worden. Op deze manier komen de vezels weer mooi rechtop te staan. Lijkt kunstgras je wel wat? Bekijk dan de volledige collectie van Carpetright hier en kies welk kunstgras het beste bij jou en jouw tuin past.

Winkel: 
Carpetright