Maak van je tuin de buitenwoonkamer!

woensdag, 7 juni, 2017 - 17:00

Met een beetje geluk hebben we een paar mooie, zomerse maanden voor de boeg. Hoe heerlijk is het dan om meer tijd buiten te spenderen en het leven naar de tuin of het terras te verplaatsen. Hierbij enkele ideeën om van jouw buitenplaats ‘het nieuwe binnen’ te maken.

Maak een plek waar je kan genieten van een kopje koffie op een vrije dag of een wijntje na werk. Een comfortabele bank is  hierbij natuurlijk een must. Plof na een lange werkdag languit neer op een comfortabele loungebank. Heb je niet zoveel ruimte? Dan bieden loungestoelen of een poef de uitkomst. Bekijk het assortiment aan buitenstoelen bij Gamma of Leen Bakker.

Wat is er daarnaast gezelliger dan op een warme zomerse dag met vrienden en familie buiten te barbecueën? Bij de Intratuin vind je de BBQ die bij jouw wensen past. De barbecues van nu zijn namelijk niet alleen geschikt om te grillen, maar ook om te wokken, koken, stoven of bijvoorbeeld pizza’s op te bakken.

Voeg bovendien extra gezelligheid toe door jouw tuin of terras aan te kleden. Gebruik onder andere kussentjes en vloerkleden van de Xenos om de boel op te fleuren. Planten en bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken en zijn ideaal om sfeer te creëren en kleur toe te voegen.  
 

Winkel: 
GAMMA
Intratuin
Leen Bakker