Raak geïnspireerd door de mysterieuze dark deco trend

dinsdag, 15 augustus, 2017 - 15:15

Iedereen met een passie voor het decoreren van zijn of haar woning is benieuwd naar de laatste woontrends. Lees hier meer over de woontrend van dark deco en hoe je deze extravagante woonstijl met zware dikke stoffen en mooie weelderige prints in jouw huis haalt. 

Extravagant met een donkere kleurnuance
Dark deco is een extravagante woonstijl welke in sterk contrast staat met het Scandinavische minimalisme. De materialen zijn zwaar en donker, wat zorgt voor een krachtige uitstraling. Velours en andere dikke stoffen gaan samen met marmer, gekleurd glas en mat koper. Zoals de naam al doet vermoeden omvat dark deco zowel donkere kleuren als mooie decoratie.

Je krijgt deze mysterieuze look door gebruik te maken van dikke zware stoffen als velours, bijvoorbeeld voor sierkussentjes, plaids of handdoeken. Ga voor donkere kleuren voor woonaccessoires als manden, dozen en lampen. Vergeet niet om toch ietwat licht in je woning te halen in dit behoorlijk donkere decoratiespel om de balans niet te verliezen.

Mooie patronen en prints
Wees niet bang om allerlei decoratieve items toe te voegen wanneer het aankomt op het inrichten van jouw DARK DECO woonkamer, slaapkamer of badkamer. Veel van ons nieuwe woontextiel, zoals bedlinnen, handdoeken en theedoeken heeft mooie prints en patronen. Bekijk ook eens onze nieuwe woonaccessoires van keramiek en glas, deze passen perfect in de DARK DECO trend.

Bron: Jysk