Woontex

Slaapcomfort door de jaren heen
Op 21 mei 1983 werd in het centrum van Lelystad op de Dukaatpassage nr. 12 onze winkel feestelijk geopend onder de naam Woontex. Op slechts 90 m² bestond het assortiment uit woningtextiel en slaapcomfort.

Slaapkamers
Na twee jaar vond de eerste uitbreiding plaats waarbij er meer ruimte werd gemaakt voor slaapkamers. In 1987 deed de mogelijkheid zich voor tot een tweede uitbreiding en vanaf dat moment besloten wij ons te specialiseren in uitsluitend slaapcomfort en slaapkamermeubelen en zo ontstond de nieuwe naam ”Woontex Slaapcomfort”. Toen als lid van de destijds landelijk opererende groep ”Adviseurs voor beter slapen” wisten wij diverse oorkonden in de wacht te slepen.

Vertrouwd beeld in Lelystad
Ruim 22 jaar lang bleef onze winkel een vertrouwd beeld op de hoek van de Dukaatpassage in de Gordiaan met al zijn fraaie etalages.
Geconfronteerd met het Masterplan Stadshart Lelystad namen wij in 2005 het besluit te verhuizen naar deze prachtige nieuwbouwlocatie, (en jawel ook dit keer op de hoek!) genaamd Woonboulevard Palazzo alwaar wij op 16 februari 2006 opnieuw feestelijk zijn geopend.
In de ruime doch sfeervolle ambiance zijn wij je wederom graag van dienst om je te adviseren bij het maken van je keus. Of het nu gaat om de inrichting van een slaapkamer, het uitzoeken van een linnenkast, je kunt blijven rekenen op een deskundig advies en onze welbekende service. Jij verdient een gezonde nachtrust!

Daarom dragen wij de naam
Woontex, ultiem slaapcomfort