Creëer de ultieme picknick met deze tips!

Onze vrienden van de Jysk hebben ons een picknick checklist gegeven, met de 4 producten die onmisbaar zijn bij jouw eerstvolgende picknick. Lees het onderstaande artikel en kom er achter hoe Jysk jou met haar producten een handje op weg kan helpen.

Een kleed
Bedenk van te voren goed hoeveel mensen er zullen komen. Het is fijn als iedereen lekker comfortabel op jouw picknickkleed kan gaan zitten. Als je geen groot kleed hebt kan dit gemakkelijk opgelost worden met meerdere kleine dekens. 

Een mand of een tas 
Neem jij je picknick spullen liever mee in een mand of een tas? Hierbij kan je bijvoorbeeld ook denken aan een leuke rieten strandtas. Deze is lekker ruim en zo heb je aan 1 tas genoeg. In jouw tas moet namelijk genoeg passen, zoals de items die in dit blogartikel besproken worden, maar misschien ook wel accessoires zoals mini ventilators, servetten, een muziek box en lampjes. 

Koelelementen
Ook niet onbelangrijk is de koeltas met koelelementen. Bij warm weer is het belangrijk dat jouw meegebrachte drankjes, vleeswaren en kaasjes goed koel blijven. Je hebt koeltassen in alle vormen en maten, maar wij geven jou de tip om voor een wat kleinere te gaan. Op deze manier kan je hem gemakkelijk meenemen in bijvoorbeeld de strandtas. Zo hoef je niet onnodig te sjouwen met meerdere tassen.

Servies 
Borden, bestek, bekers, snijplanken en misschien zelfs serveerschalen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillen uitvoeringen: herbruikbaar plastic, wegwerp plastic en wegwerp bamboe. Wegwerp servies is natuurlijk het aller makkelijkste, maar niet altijd het beste voor het milieu. Let er altijd op dat jouw wegwerpservies netjes in de prullenbak belandt. Als je gaat voor het herbruikbare plastic zal je dit thuis nog even moeten afwassen. Bij herbruikbaar plastic servies is het handig dat je maar 1 keer geld uit hoeft te geven, en je dit dus elke picknick weer kunt gebruiken.