Kerstfeest bij Intratuin Lelystad

Opzoek naar kerstartikelen in Lelystad voor binnen en of buiten? In de aanloop voor Kerst tovert Intratuin het tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. 

Het aanbod kerstartikelen bij Intratuin Lelystad
Wij hebben diverse sfeerkamers met kerstartikelen voor u klaar staan. Het team van Intratuin Lelystad heeft er ook dit jaar weer een prachtige kerstshow van gemaakt! U kunt in onze kerstshow terecht voor onder andere:

  • Een echte kerstboom
  • kunstkerstbomen
  • kerstverlichting voor binnen en buiten
  • Kerstversiering: kerststukjes, kerstkransen, kerstballen, guirlandes, kerststerren en diverse kerstfiguren
  • Kerstcadeaus: denk aan warme plaids, sier vazen, schapenvachtjes, sier ladders en veel meer andere sfeervolle accessoire cadeaus!
  • Verse snijbloemen

De kersttrends van 2018!
Dit jaar is het thema geïnspireerd op het buiten leven, denk aan veel hout dennenappels, mossen, dieren en meer! Kaarsen zorgen voor gezellig licht, schapenvachtjes en wollige plaids voor warmte. De themakleuren zijn bruine, blauw, spargroen, rood, goud, zilver en paars. Met de kerstversiering in dit landelijke thema van 2018 creëert u een landelijke look in huis.

Workshops
Kinderen kunnen op 12 december zelf lekkere kersthangers maken van stroopwafels, glazuur en eetbare decoratie. Deze kinderactiviteit is op vooraf inschrijving en kost €2.50 per kind. 

Maak op zaterdag 15 december een romantische kerstkrans met eucalyptus, besjes en gipskruid. Prachtig voor aan de muur of deur! Deze workshop voor volwassenen kost €15,00 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. Exclusief kerstverlichting.