Kofferbakmarkt zondag 12 mei

Tweedehands spullen (ver)kopen is hot! En hoe makkelijk is het om dat vanuit je auto te doen… Dat kan op de kofferbakmarkt bij Palazzo Lelystad op zondag 12 mei.
Een deel van het parkeerterrein wordt dan omgetoverd tot een grote handelsplaats vol met leuke tweedehands spullen.

Na het succes van de afgelopen jaren komt de kofferbakmarkt terug bij Palazzo Lelystad op zondag 12 mei.
De markt wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang voor bezoekers is gratis!

Zelf spullen verkopen? Aanmelden kan nog!
Wil je je spullen verkopen op de kofferbakmarkt van zondag 12 mei van Palazzo Lelystad?
Je kunt je nog aanmelden. Aanmelden is verplicht; dat kan via de website: www.kofferbakmarktnederland.nl

Over de kofferbakmarkt
Sinds de jaren ‘80 is er in Engeland een waar fenomeen ontstaan: de ‘car boot sale’, oftwel verkoop van tweedehands artikelen vanuit de kofferbak. De kofferbakmarkt kun je vergelijken met een rommel- of vlooienmarkt. Je kunt direct vanuit de kofferbak tweedehands spulletjes aan de man brengen. Ook is het mogelijk om spulletjes uit te stallen op een zelf meegebracht kleed of tafel.

Een kofferbakmarkt is een waar paradijs voor de snuffelaar en verzamelaar. Je weet immers nooit wat er tevoorschijn komt uit zo’n kofferbak. Vaak gaat de bezoeker met een onverwacht koopje naar huis; dat maakt het ook zo leuk! En verkopers kunnen een leuk zakcentje verdienen…
 

Over Woonboulevard Palazzo
Bij woonboulevard Palazzo Lelystad vind je alles op het gebied van wonen, koken, slapen, tuin en doe-het-zelf. De volgende ondernemingen zijn hier gevestigd:  AnyTyme Snack & Dine, Carpetright, Wooninrichting- aan Huis, Henders & Hazel, Gamma, Grando Keukens & Bad, Haco slapen & wonen Lelystad, Intratuin, Jysk, Keuken Kampioen, Leen Bakker, Praxis, Swiss Sense, TotaalBED, Kwantum en Raven Hengelsport.