Laat vliegen & muggen lekker buitenspelen

De zomer is volop aan de gang. En wie heeft er dan geen last van insecten die het huis binnendringen? Wooninrichting aan Huis laat ons hier weten hoe we dit in stijl kunnen voorkomen. Je vindt ze bij Palazzo Lelystad.

Naast de prosessierups, waar zo’n beetje heel Nederland last van heeft, hebben we nog een aantal etterbakjes die ons doen krabben. En nee, voor deze hoeven we geen bomen te kappen, of bomen in te pakken met plastic. Voor deze etterbakken hebben we gaas. Goed gaas, stijlvol gaas en praktisch gaas. Ook wel horren genoemd.

In de zomer komen ze ineens tevoorschijn. Vliegen, muggen en andere gevleugelde insecten die denken dat ze onze wereld over mogen nemen. Het gezoem, geprik, de jeuk en de irritatie moet eens afgelopen zijn. We kunnen ze alleen niet uitroeien, dus moeten we andere oplossingen bedenken. Welke mug of vlieg je ook in huis ziet, je kan ze kapot meppen (sorry muggenliefhebbers). Of je kan ze buiten laten spelen.

En dat buiten spelen kan het beste met een hor voor je deur of raam. Nee nee, niet zo’n hor die je met klittenband aan het kozijn plakt, je hebt solide dingen nodig. Goede horren, waar je gegarandeerd in huis mug-loos bent (mits je de hor sluit), hebben een stevig en in vele gevallen een stijlvol profiel. Of je nu vaste horren hebt, of inzetvarianten. Een hordeur in plissé, of een schuifopties. Met onzichtbaar gaas, of juist donker gaas. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben wij zeker de hor die stevig, mooi en veilig is. Fijne bijkomstigheid is dat ie alle insecten tegenhoudt. Dus bye bye vliegen, motten, wespen, bijen: oftewel mini monstertjes!

Nu kan je ’s nachts gewoon je ramen openlaten om frisse lucht naar binnen te halen. En je kan gewoon uitpuffen op de bank, zonder een zoemende vlieg om je hoofd.

Op naar een zoemvrije zomer!!

Bron: Wooninrichting aan Huis
Wooninrichting aan Huis Palazzo Lelystad