NIEUWE COVID-19 MAATREGELEN OP PALAZZO LELYSTAD

Op deze pagina tref je de up- to- date informatie aan m.b.t. de Coronaregels (14-01-2022).

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 15 januari mogen niet-essentiële winkels ook bezocht worden zonder afspraak. De winkels mogen open blijven tot 17 uur. Er blijven nog wel beperkingen gelden over het maximum aantal bezoekers per vierkante meter.

Winkels

Alle niet-essentiële winkels op Palazzo Lelystad zijn open tot 17:00. Op de websites van de betreffende winkels kunt u de aangepaste openingstijden bekijken. 

Horeca

De horeca is gesloten en biedt nog steeds afhaal- en bezorgservice. Bekijk de aangepaste openingstijden en raadpleeg ook hun eigen websites voor de mogelijkheden.

De woonboulevard en de ondernemers op Palazzo Lelystad houden de richtlijnen van het RIVM aan. Een mondkapje dragen is verplicht in de winkels. Wij doen er alles aan om de ervaring op Palazzo Lelystad zo veilig en fijn mogelijk te maken. Daar vragen wij uw hulp bij. Houdt u aan de basisregels, geef elkaar de ruimte en help elkaar waar dit kan. Voor meer informatie en het volledige overzicht van de coronamaatregelen raden wij u aan om de website van Rijksoverheid te bekijken.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid!