Winterplein

Kom tussen kerst en Oud & Nieuw schaatsen bij Palazzo Lelystad
Op zondag 29 december van 12:00 tot 16:00 uur kan er bij Palazzo Lelystad worden geschaatst door de allerkleinsten op een kleine overdekte kunststof schaatsbaan van 50 m2. Met uitgifte schaatsen. Na het schaatsen kan er een heerlijke kopje chocolademelk worden gehaald. Alles is gratis!

Ontmoet Olaf, Elsa en Anna
Zijn de kids fan van de Disneyfilm Frozen? De kinderen kunnen Olaf, Elsa en Anna ontmoeten.
Ze kunnen de personages een handje geven of met ze op de foto gaan! Elsa en Anna zullen aanwezig zijn van 12:15 tot 13:00 uur, van 13:15 tot 14:00 uur, van 14:15 tot 15:00 uur en van 15:15 uur tot 16:00 uur.

Meer gratis activiteiten
Iedereen kan genieten van gratis warme chocolademelk. De kinderen kunnen zich uitleven op het snowglobe winterspringkussen of een rondje meerijden met de Palazzo Kindertrein. Ook is er een Winterse Sleebaan voor de kinderen. Hoe leuk is het om met een sleetje van de baan te roetsjen? Een “koele” attractie tijdens de gezellige wintermaanden. Toegang is gratis.

Win 250 euro shoptegoed
Tijdens het Winterplein op 29 december maakt u kans op € 250,- shoptegoed. Vul na uw aankoop bij onze winkels een kaartje in en stop deze in de roze doos in de winkel!

2e Kerstdag winkels open!
Op donderdag 26 december, tweede Kerstdag zijn de winkels open bij Palazzo Lelystad. Dan kun je naar hartelust shoppen voor thuis en tuin! Bekijk voor individuele openingstijden per winkel op onze winkelpagina.

Wintersale
Kom op de vrije dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw geweldige koopjes scoren in de winkels.