Zomerse printjes in uw keuken of badkamer

Grando vertelt hoe u de zomer naar de keuken kunt halen. Alles wat u nodig heeft vindt u bij Palazzo Lelysad!

Bent u al helemaal klaar voor de zomer? Is uw kast weer aangevuld met zomerse kleding en heeft u de zonnebrand al uit de kast gehaald? De zon heeft zich dit jaar al veel laten zien en zal dat de komende maanden hopelijk ook nog blijven doen. Om niet alleen buiten, maar ook in huis een zomerse sfeer te creëren geven wij een aantal tips voor zomerse printjes die u in een vingerknip in uw interieur introduceert.

Waan u in de jungle met een botanische print

Denkt u aan de zomer, dan denkt u aan planten en bloemen die vol in de bloei staan, toch? Mist u nog groen en bloemen in huis en bent u op zoek naar een variant waar u níet naar om hoeft te kijken? Ga dan voor een botanische print voor uw kussenslopen, gordijnen, badhanddoeken of behang en waan u, elke dag opnieuw, in de tropische jungle.

Kies uw eigen ontwerp met fotobehang

Wist u dat u ook zelf de afbeelding op behang kunt kiezen? Met fotobehang heeft u zelf volledige controle over de stijl en het ontwerp van uw behang. Gaat u voor een abstract zonnetjespatroon, een tropische bestemming of misschien een bloemenveld? Op deze manier is de zomer pas echt aanwezig in uw interieur.

Vlinders, vogeltjes of flamingo’s in uw interieur

Ook zorgen bepaalde dieren voor een zomers gevoel. Waar we bij een ijsbeer of pinguïn al snel aan de winter denken, geeft een vogeltje, een vlinder of zo’n mooie roze flamingo juist een heel zomers gevoel. Hoe u dit toepast in uw interieur? Ga voor een lampenkap met vogelprint, een fleecedeken met flamingo’s of een badmat van papegaaien.

Introduceer frisse pastelkleuren

Houdt u niet zo van drukke printjes, maar wel van kleur? Dan zijn pastelkleuren dé oplossing als u uw huis wilt omtoveren tot zomers paradijs. Pastelgeel, -roze of -oranje, noem het maar op. Verf uw muur pastelgeel of ga voor een sunkissed roze bank. Pak er een cocktail en een boekje bij en begeef u in zomerse sferen.

Bron: Grando Keukens
Grando Keukens Palazzo Lelystad