Grando Keukens & Bad

Bij Grando Keukens & Bad in Lelystad vind u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. De deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. Bij Grando Lelystad vindt u gegarandeerd de keuken en/of badkamer van uw dromen!
Uitgebreid assortiment: Prettig en aangenaam wonen is steeds belangrijker. Zowel de keuken als de badkamer zijn het hart van uw huis en een plek voor luxe, ontspanning en fijne momenten. In de showrooms van Grando Keukens & Bad ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied: veel prachtige opstellingen én voor ieder budget. Het zeer ruime assortiment bestaat uit ontelbare mogelijkheden.
Voor uw nieuwe keuken kunt u kiezen uit eenvoudige tot luxe keukens in diverse stijlen: van design tot landelijk moderne keukens. Daarbij is de keuze voor fronten, apparatuur, grepen en werkbladen enorm. Dit geldt ook voor het Grando badkamerassortiment. Hierin zijn veel stijlen, tegels en accessoires leverbaar. Iedereen is anders, daarom zijn er zoveel mogelijkheden, zodat Grando altijd de ultieme droombadkamer voor u kan realiseren. Ook een bijkeuken of toiletruimte behoort tot de mogelijkheden.
Gratis Keuken & Badkamers inspiratieboek: Bij Grando Keukens & Bad gaan kwaliteit, vakmanschap en betaalbaar keuken- en bad design altijd hand in hand. Met een ruime keuze uit diverse collecties, vindt u bij Grando gegarandeerd de keuken of badkamer van uw dromen. In het Grando Inspiratieboek treft u een prachtige vertaling van ons keuken- en bad assortiment. Zo kunt u zich alvast oriënteren welke stijl, opstelling en kleur het beste bij u past.
Vraag het inspiratieboek nu gratis aan op www.grando.nl/keukens/inspiratieboek. Kom snel naar Grando Keukens & Bad Lelystad en laat u inspireren. Of kijk op grando.nl voor de dichtstbijzijnde vestiging. Ook voor een afspraak bij u thuis kunt u bij ons terecht.
Openingstijden
Maandag
13:00 - 17:00 uur
Dinsdag
10:00 - 17:00 uur
Woensdag
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Contactgegevens

Zuiderpoort 23

Lelystad