Gamma Palazzo

Gamma is dé nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. Naast Gamma Lelystad, zijn er op dit moment nog 165 andere Gamma-bouwmarkten in Nederland en 86 in België. Gamma is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs biedt Gamma Lelystad haar klanten een geweldige service. Gamma biedt daarnaast ook praktische hulp, zoals de Gamma zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij Gamma staat de klant centraal en is het product de oplossing.

Lees verder

Het kan af en toe lastig zijn om tussen de koopjesstrijd uw perfecte deal te vinden. Wij hebben een aantal handige tips voor u! Ten eerste is het aan te raden om de website in de gaten te houden om geen acties te missen. Daarnaast staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.

Gamma Lelystad
Als u op zoek bent naar een keten van Gamma in Lelystad dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij woonboulevard Palazzo Lelystad vind u de enige Gamma die u zult vinden in Lelystad. De woonboulevard ligt bijna direct aan de A6, wat betekent dat de Gamma-keten makkelijk te bereiken is. Om parkeergelegenheid hoeft u zich ook niet druk te maken. Met ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen zal er altijd wel een plekje vrij zijn voor u.

Gamma Voordeelpas
Maak gebruik van alle Gamma acties én profiteer van de hoogste kortingen. Met de Gamma Voordeelpas kunt u genieten van alle acties en aanbiedingen met de hoogste korting. Wekelijks zijn er nieuwe acties en aanbiedingen. U kunt de voordeelpas gratis aanvragen bij de servicebalie van uw Gamma-bouwmarkt. De voordeelpas is op dat moment meteen gereed voor gebruik. Voor de lopende acties kunt u een kijkje nemen op de website van Gamma.

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op via 0320-250032.

Openingstijden

Wij zijn nu gesloten
maandag9:00 - 21:00
dinsdag9:00 - 21:00
woensdag9:00 - 21:00
donderdag9:00 - 21:00
vrijdag9:00 - 21:00
zaterdag9:00 - 18:00
zondag10:00 - 17:00