Haco Lelystad

Let op: de winkel is momenteel alleen geopend op afspraak. De webshop van HACO is geopend zoals u gewend bent. Het afhalen en bezorgen van producten is mogelijk op afspraak. Neem voor meer informatie contact op met de winkel.

Jong & oud, iedereen kan slagen bij HACO! HACO is een woonwarenhuis met een grote diversiteit aan snel leverbare meubelen, voor iedereen in Flevoland en omstreken. Voor het hele huis vind je bij HACO Lelystad geschikt meubilair:
Wonen: audio/videomeubels, bankstellen, bijzettafels, eetkamertafels en -stoelen, fauteuils, salontafels, tuinmeubels en zitzakken. Slapen: boxsprings, dekbedden, hoogslapers, jeugdkamers, commodes, lattenbodems, ledikanten, matrassen, ruimtebesparende bedden, seniorbedden, slaapbanken, slaapkamers, stapelbedden en zweefdeurkasten. Opbergen: badkamermeubels, boekenkasten, draaideurkasten, keukenbuffet, kisten, kommodes, ladenkasten, schoenenkasten, vitrinekasten, vouwdeurkasten en zweefdeurkasten. Studeren: bureaus, bureaustoelen, computermeubels, rolcontainers, complete studeerkamers.
Kortom, je vind het bij ons allemaal! Zowel in de voordelige meeneemklasse als in de specialistische maatbouw. Veel is snel en voordelig uit voorraad leverbaar, want Haco is een 'afhaalwinkel'. Maar tegen een kleine vergoeding kunnen de meubels worden bezorgd en gemonteerd. Je vind bij ons alleen klasse montage/meubelen, want al zijn wij zeer voordelig van prijs, de goedkoopste soort vind je bij ons niet. Als het nét niets is, dan is het ook niets. Kom kijken en oordeel zelf!
Openingstijden
OPGELET:
13 mei geopend (Hemelvaart) 11.00 - 17.00
24 mei geopend (2e Pinksterdag)n 11.00 - 17.00
23 mei Gesloten (1e Pinksterdag)
Maandag
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag
10:00 - 18:00 uur
Woensdag
10:00 - 18:00 uur
Donderdag
10:00 - 18:00 uur
Vrijdag
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Contactgegevens

Zuiderpoort 11
Lelystad