HACO Lelystad

Haco Wonen & Slapen is een trots familiebedrijf dat al ruim 50 jaar bestaat! In onze winkel in Lelystad vindt u stijlvolle studio’s met voldoende keuze en inspiratie om te slagen voor de volledige inrichting van de woon- en slaapkamer. Wij hebben een gezellig en gepassioneerd team die 7 dagen per week voor u klaar staat. Om de beste versie van uzelf te zijn, is het belangrijk dat u uzelf thuis voelt. Kunt u hulp gebruiken bij het vormgeven van je interieur? Samen met u creëren wij dát lekkere thuisgevoel.

Tijd voor verandering? Of u nou op zoek bent naar leuke accessoires, of het roer eens flink wil omgooien, u vindt het bij Haco! Wij bieden u onder andere: banken, eetkamerstoelen, boxsprings, zweef en schuifdeurkasten en een uitgebreide collectie aan woonkamermeubelen aan. Kiest u voor een model uit voorraad, of wilt u hem naar wens samenstellen? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Lees verder

Opbergen: badkamermeubels, boekenkasten, draaideurkasten, keukenbuffet, kisten, kommodes, ladenkasten, schoenenkasten, vitrinekasten, vouwdeurkasten en zweefdeurkasten. Studeren: bureaus, bureaustoelen, computermeubels, rolcontainers, complete studeerkamers.

Kortom, je vind het bij ons allemaal! Zowel in de voordelige meeneemklasse als in de specialistische maatbouw. Veel is snel en voordelig uit voorraad leverbaar, want Haco is een ‘afhaalwinkel’. Maar tegen een kleine vergoeding kunnen de meubels worden bezorgd en gemonteerd.

Je vind bij ons alleen klasse montage/meubelen, want al zijn wij zeer voordelig van prijs, de goedkoopste soort vind je bij ons niet. Als het nét niets is, dan is het ook niets. Kom kijken en oordeel zelf!

Openingstijden

Wij zijn nu gesloten
maandag10:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 18:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondag11:00 - 17:00