Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad, de groene belevenis. Een andere sfeervolle winkel in Palazzo Lelystad is Intratuin. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. Tuinplanten, kamerplanten, producten voor dieren, kookgerei voor binnen en buiten; u vindt het allemaal bij Intratuin Lelystad! Kleurrijk, met een overvloed aan planten en bloemen. Sfeervol, met een ruim aanbod woonaccessoires en seizoenartikelen.

Intratuin Lelystad is zeer praktisch, met een compleet assortiment aan bijvoorbeeld dierenverzorgingsproducten. Daarnaast is het personeel ook erg gastvrij en bezit Intratuin Lelystad over een gezellig tuincafé en een speelhoek voor kinderen. Daarnaast biedt de Intratuin winkel in Lelystad iets extra’s: stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.

Lees verder

Intratuin Lelystad
Natuurlijk groen

We denken groen en we blijven groen. Dat betekent dat we jou het hele jaar door het mooiste van de natuur presenteren. Vers en actueel. Goed voor mens en dier.
Natuurlijk vakmanschap
We zijn met hart en ziel verbonden aan alles wat groeit en bloeit. We hebben de kennis in huis en de handigheid in onze groene vingers. We houden van ons vak, al jaren.

Natuurlijk inspiratief
Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën.

Natuurlijk gastvrij
De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. In onze winkels én online.

Adres en contactgegevens
Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op via 0320-221060 (Gebruikelijke belkosten).
Check voor de meest actuele openingstijden de website van Intratuin.
Adresgegevens: Zuiderpoort 20 / 8239 AB LELYSTAD

Palazzo Lelystad
Palazzo Lelystad is dé woonboulevard van Lelystad omdat je er alles vindt wat je nodig hebt. Of je nu een nieuw huis aan het inrichten bent, toch die muur een linkje verf wil geven of toe bent aan een home make over, bij Palazzo ben je aan het goede adres. Met ketens zoals Intratuin, Gamma, Jysk en Leen Bakker zit je bij ons altijd goed!

Extra openingstijden
Onze horeca is vanaf 29 januari weer dagelijks geopend tot een half uur voor sluitingstijd. Vanwege de coronamaatregelen kan onze bezetting soms lager zijn dan u gewend bent. In januari en februari hebben wij geen koopavond.

Openingstijden

Wij zijn nu gesloten
maandag11:00 - 18:00
dinsdag9:30 - 18:00
woensdag9:30 - 18:00
donderdag9:30 - 18:00
vrijdag9:30 - 18:00
zaterdag9:30 - 18:00
zondag10:00 - 17:00