Keuken Kampioen Lelystad

Keuken Kampioen Lelystad heeft de mooiste keukens tegen de scherpste prijzen. Keuken Kampioen heeft het gehele proces van ontwerp tot en met productie en montage van jouw keuken in eigen hand. Alle keukens bij Keuken Kampioen komen namelijk rechtstreeks uit de eigen Steinhaus fabriek. Daar wordt in samenwerking met onze adviseurs een complete eigen collectie samengesteld, afgestemd op de wensen van de klant. Jouw wensen dus.
Moderne of klassieke keukens: Steinhaus Top-Line staat bijvoorbeeld voor ultra moderne vormgeving, terwijl Steinhaus Classic keukens meer landelijke keukens zijn, vormgegeven in de sfeer van toen. De Steinhaus Extra keukens tenslotte munten uit in praktische kwaliteit en gebruiksgemak.
Ook voor keukenapparatuur: Keuken Kampioen is ook Apparaten Kampioen. Naast de bijzonder ruime keuze, is de apparatuur bij Keuken Kampioen ook nog eens scherp geprijsd. Of je die apparatuur nu in een nieuwe keuken nodig heeft of als losse apparatuur wilt bestellen. Bij Keuken Kampioen maakt dat niet uit. In onze showroom aan de Zuiderpoort 25 staat onze keukenadviseur voor je klaar. Maak een afspraak!
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00-18:00 uur
Woensdag
10:00-18:00 uur
Donderdag
10:00-18:00 uur
Vrijdag
10:00-18:00 uur
Zaterdag
10:00-19:00 uur
Zondag
Gesloten
Contactgegevens

Zuiderpoort 25
Lelystad