Swiss Sense Lelystad

De familie Diks begon honderd jaar geleden met een simpel maar volhardende visie. De beste, waaronder natuurlijke materialen liggen ten grondslag aan de meest hoogwaardige boxsprings en matrassen. Met ons oog voor detail en vormgeving produceren voor jou het perfecte bed wat aansluit bij jouw wensen en idealen. Deze service bieden wij aan in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Zo kan je overal terecht om ervoor te zorgen dat je kunt slapen met een goed gevoel. Onze missie is om iedereen te verrijken met een ultiem slaapgenot en dat kunnen wij als de beste aangezien slaapcomfort in onze genen zit. Onze winkels zijn voor iedereen die op zoek is naar de beste prijs voor een eerlijke prijs.

Lees verder

Swiss sense Lelystad
Swiss Sense is enorm trots op haar filiaal in Lelystad en verwelkomen je daarom met alle plezier. Je kunt bij ons terecht voor een unieke boxspringervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één onze ervaren slaapadviseurs. Wil je liever geholpen worden op een tijdstip dat jou het beste uitkomt? Onze slaapadviseurs helpen je graag en het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken. Samen met jou gaan we op zoek naar een voor jou persoonlijk en uniek slaapsysteem. Een slaapsysteem dat aan de hand van jouw wensen wordt samengesteld en waar je de komende jaren zorgeloos van kunt genieten zonder iedere avond na te hoeven denken wat de nacht brengt.

Swiss Sense service
Advies op maat: Een goede nachtrust begint met een professioneel en persoonlijk advies! Onze slaapadviseurs staan dagelijks en op koopzondag voor je klaar. Kom eens langs en laat je vrijblijvend adviseren door één van onze slaapadviseurs voor een advies op maat. Wij doen er alles aan om samen met jou tot een juiste keuze te komen. Zodat je de komende jaren kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Dat is pas slapen met een goed gevoel.

Palazzo Lelystad
Wat maakt Palazzo Lelystad het bezoeken waard? Het feit dat je nergens anders heen hoeft omdat je alles in één keer kan kopen voor het inrichten van je nieuwe woning. Of het herinrichten van een bestaande woning. Het is allemaal mogelijk. Met enorme groothandels als Jysk, Kwantum, Gamma, Keuken Kampioen en Praxis worden aan alle verwachtingen van een exemplarische woonboulevard voldaan.

Openingstijden

Wij zijn nu gesloten
maandag10:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 21:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondag11:00 - 17:00