De gezelligste Woonboulevard van Lelystad

Dé woonboulevard van Lelystad

Welkom bij woonboulevard Palazzo Lelystad, dé woonboulevard van Lelystad. Met ketens zoals Gamma, Kwantum, Jysk, Haco, Praxis, Swiss Sense, Grando, Carpetright, Intratuin, Keuken Kampioen, Leen Bakker, Raven Hengelsport en Totaal Bed zit je hier altijd goed. Je vindt hier alles op het gebied van interieur, huis, tuin en klussen!

Palazzo Lelystad is een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Daarnaast zijn wij ook nog eens elke zondag geopend, wat betekent dat het elke zondag koopzondag is bij Palazzo Lelystad! Check wel even de pagina van jouw favoriete winkel om zeker te zijn dat deze ook open is.

Winkelen in Lelystad

Palazzo Lelystad is dé woonboulevard van Lelystad omdat je er alles vindt wat je nodig hebt. Of je nu een nieuw huis aan het inrichten bent, toch die muur een linkje verf wil geven of toe bent aan een home make over, bij Palazzo ben je aan het goede adres.

Bereikbaarheid

Woonboulevard Palazzo Lelystad ligt bijna direct aan de A6. Daarmee is het winkelgebied in Lelystad uitstekend bereikbaar. Een ander voordeel is dat parkeren bij woonboulevard Palazzo gratis is en met ruim 1.000 plaatsen is er altijd wel een plekje vrij. Kom dus snel langs en laat je hier inspireren voor de nieuwe look van jouw keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer!

Adresgegevens
Palazzo Lelystad
Zuiderpoort
8239 AD Lelystad


Voor algemene informatie over de woonboulevard Palazzo Lelystad kunt u een e-mail sturen naar info@pirongroep.nl