Skip to main content

Dé winkelboulevard van Lelystad

Welkom bij winkelboulevard Palazzo Lelystad, dé winkelboulevard van Lelystad. Met ketens zoals Gamma, Kwantum, JYSK, Iron Gym, Welkoop, HACO, Praxis, Swiss Sense, Carpetright, Intratuin, AnyTyme Snack & Dine, Keuken Kampioen, Leen Bakker en Totaal Bed zit je hier altijd goed. Je vindt hier alles op het gebied van interieur, huis, tuin, klussen en vrije tijd!

Palazzo Lelystad is een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Daarnaast zijn wij ook nog eens elke zondag geopend, wat betekent dat het elke zondag koopzondag is bij Palazzo Lelystad! Check wel even de pagina van jouw favoriete winkel om zeker te zijn dat deze ook open is.

Bereikbaarheid

Winkelboulevard Palazzo Lelystad ligt bijna direct aan de A6. Daarmee is het winkelgebied in Lelystad uitstekend bereikbaar. Een ander voordeel is dat parkeren bij woonboulevard Palazzo gratis is en met ruim 1.000 plaatsen is er altijd wel een plekje vrij. Kom dus snel langs en laat je hier inspireren voor de nieuwe look van jouw keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer!

Adresgegevens
Palazzo Lelystad
Zuiderpoort
8239 AD Lelystad

Voor algemene informatie over de woonboulevard Palazzo Lelystad kun je een e-mail sturen naar info@pirongroep.nl.

Palazzo Lelystad

Palazzo Lelystad is een modern winkelgebied met alles voor thuis, tuin, klussen en vrije tijd op één plek. Dichtbij de A6 met ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen.

Maak een keuze

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de acties en evenementen van Palazzo Lelystad.

   
     

PalazZOO Lelystad!

Op zondag 21 april van 12.00 – 16.00 uur kunnen kinderen op Safari tijdens PalazZOO Lelystad. Naast een uitdagende speurtocht is er ook een toffe dierenshow! Kom jij ook?