Skip to main content

F1 event terug op winkelboulevard Palazzo Lelystad

Op zondag 3 september van 11:00 tot 15:00 uur staat het terrein van winkelboulevard Palazzo Lelystad opnieuw in het teken van Formule 1. Jong en oud kunnen deze dag racen in Fullsize F1 simulator en op de XXL-speelracebaan.

Na het succes van afgelopen jaar is F1 event terug op winkelboulevard Palazzo Lelystad. Dit keer in een nieuw jasje. Het plein van Palazzo Lelystad wordt omgebouwd tot F1 Plein. Op de parkeerplaats voor lunchroom AnyTyme Snack & Dine staan een Fullsize F1 race simulator waarin je kan racen en een Racing Room on Wheels met twee race simulators. Nieuw dit jaar is de XXL-speelracebaan, F1 kleurhoek en het F1 springkussen.  

Win de GP van Lelystad

Kan jij racen als Max? Kom dan op zondag 3 september naar winkelboulevard Palazzo Lelystad. Zet de snelste tijd neer en win de GP van Lelystad. Maak jij een ook (pit)stop op dé winkelboulevard van Lelystad? Met ruim 1000 gratis parkeerplekken is er altijd wel een plekje vrij.

Palazzo Lelystad: Alles voor thuis en tuin!
Bij Palazzo Lelystad vind je alles voor thuis en tuin. Hier zijn gevestigd: AnyTyme Snack & Dine, Gamma, HACO, JYSK, Kwantum, Praxis, Raven Hengelsport, Swiss Sense, Carpetright, Intratuin, Iron Gym, Keuken Kampioen, Leen Bakker, Totaal Bed en Welkoop.

Parkeren is gratis! Veel shop plezier.

Meer informatie:  www.palazzoleystad.nl I www.facebook.com/PalazzoLelystad I www.instagram.com/palazzolelystad

PalazZOO Lelystad!

Op zondag 21 april van 12.00 – 16.00 uur kunnen kinderen op Safari tijdens PalazZOO Lelystad. Naast een uitdagende speurtocht is er ook een toffe dierenshow! Kom jij ook?