Palazzo Woonmaand

Let op: deze actie is verlopen.


Palazzo Woonmaand is van start! Deze maand kun je volop genieten van acties en interieurtrends. Verder geven we ook nog eens € 500,- shoptegoed weg.

Maak deze maand kans op 50, 100, 250 of 500 euro shoptegoed! Dan kun je eindelijk dat nieuwe meubel kopen, opnieuw decoreren met mooie accessoires of de muur een lik verg geven. Schrijf je hier in en doe mee!

Nu de herfst echt is begonnen willen we meer warmte in huis. Maak van jouw woonruimte de ideale plek om de herfst door te komen met de volgende najaarstrends:

Terug naar de natuur

Materialen met een natuurlijke look zijn dit najaar helemaal in. Gebruik woonaccessoires als jute vloerkleden, rieten lampenkappen en grote planten. Denk hier niet alleen aan de standaard kamerplanten, maar maak ook gebruik van pluimen en droogbloemen. Focus je op tinten als terra cotta, nude en zand.

Spelen met asymmetrie

We neigen altijd naar een heel symmetrisch interieur. Probeer dit juist niet te doen in deze trend! Kies voor decoratie met verrassende vormen en combineer vierkant en rond met elkaar.

Luxe ruimtes

Ga voor een super elegant interieur door een diepe, rijke kleur te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan donker groen, diep blauw of Bordeaux rood. Hierin passen accessoires met gouden details het beste en een groot schilderij aan de muur maakt het helemaal af. Velours meubels, gordijnen of kussens passen ook perfect in deze trend.

Kom langs bij Palazzo Lelystad voor meer wooninspiratie en acties in de winkels!