Skip to main content

Op zondag 21 april wordt de winkelboulevard omgetoverd tot PalazZOO. Kinderen kunnen deze dag van 12:00 tot 16:00 uur genieten van leuke activiteiten. Ga jij mee op Safari?

De hele middag zijn er op Palazzo Lelystad leuke activiteiten voor kinderen. Doe mee aan de Safari speurtocht, spot alle dieren en verzamel alle letters die te vinden zijn in de etalages van de winkels. Na een uitdagende tocht ontvang je aan het eind van de Safari een verrassing. Ook is er een leuke dierenshow met spel, dans en muziek. Meld je aan bij de kraam voor de Intratuin. Alle activiteiten worden gratis aangeboden door Ondernemersvereniging Palazzo Lelystad.

Palazzo Lelystad: Alles voor thuis, tuin, klussen en vrije tijd!
Bij Palazzo Lelystad vind je alles voor thuis en tuin. Hier zijn gevestigd: AnyTyme Snack & Dine, Gamma, HACO, JYSK, Kwantum, Praxis, Raven Hengelsport, Swiss Sense, Intratuin, Iron Gym, Keuken Kampioen, Leen Bakker, Totaal Bed en Welkoop.

Parkeren is gratis! Veel shop plezier.

PalazZOO Lelystad!

Op zondag 21 april van 12.00 – 16.00 uur kunnen kinderen op Safari tijdens PalazZOO Lelystad. Naast een uitdagende speurtocht is er ook een toffe dierenshow! Kom jij ook?