Skip to main content

Een vloer is bepalend voor de sfeer in je huis en moet daarom passen bij het interieur en de stijl. In de keuken wil je misschien een andere uitstraling creëren dan in de woonkamer of slaapkamer. We hebben de vloeren trends voor je op een rijtje gezet.

Visgraatvloer

De visgraatvloer is al jaren een gewilde vloer en zien we dit jaar weer terugkomen. Dit dessin op de vloer past in vele verschillende woonstijlen en is tijdloos.

Shop producten op Palazzo Lelystad

Visgraat vloer van Carpet Right

Natuurlijke tinten en materialen

Een trend die we vaak zien terugkomen want hij zorgt voor rust en een ontspannen sfeer in huis, iets waar we vandaag de de dag steeds meer behoefte aan hebben. Een houten vloer past hier perfect bij. Houten vloeren zorgen voor een warme sfeer in huis en zijn daarnaast ontzettend veelzijdig, doordat ze in allerlei soorten en kleuren verkrijgbaar zijn.

PVC

Dit jaar mag de PVC vloer niet ontbreken in de vloeren trends. Door de ontwikkelingen van de laatste jaren zijn de materialen van betere kwaliteit en worden de vloeren steeds duurzamer geproduceerd. De keuzemogelijkheden zijn oneindig. Van licht tot donker, visgraatpatroon tot rechte planken en van hout- tot natuursteenlook. Een PVC vloer heeft weinig onderhoud nodig en gaat langer mee dan bijvoorbeeld een laminaatvloer, ideaal dus!

Shop producten op Palazzo Lelystad

PVC vloeren van Carpet Right

 

Playa Palazzo Lelystad!

Op zaterdag 13 juli van 12.00 – 16.00 uur halen we een stukje strand naar Palazzo Lelystad. Er zijn leuke gratis kinderactiviteiten! Kom jij ook?