Skip to main content

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent veel nieuwe trends voor je interieur! In 2023 spelen comfort, kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Een aantal trends zijn blijven hangen en worden impactvoller, andere trends zijn nieuw. Palazzo Lelystad heeft de interieurtrends voor 2023 voor je op een rijtje gezet. 

Natuur

Doordat we veel binnenshuis leefden door de pandemie, hebben we veel behoefde aan buitenlucht. We zijn de natuur en aarde meer gaan waarderen en dat zien we ook terug in het interieur.

Kleuren die passen bij deze trend zijn voornamelijk aardetinten zoals groen, bruin, camel en terra. Deze kleuren matchen van nature heel goed met elkaar. De aardentinten geven warmte, comfort en het gevoel te kunnen aarden zijn belangrijk in turbulente en onzekere tijden. Groen is de kleur die rust uitstraalt en onlosmakelijk verbonden is met natuur.

Producten

Groene lampenkap van Kwantum

Beige gordijnen van Leen Bakker

Organische vormingen

Deze trend is niet nieuw, maar zeker een blijvertje! De afgelopen jaren hebben we steeds meer organische vormen gezien in de meubels en materialen. Zachte rondingen doorbreken de rechte lijnen en strakke vormen in het interieur. We zien de ronde vormingen in veel accessoires terug, zoals in banken, fauteuils of vloerkleden. Het geeft je interieur een intieme en uitnodigende uitstraling. 

Producten

Vloerkleed wells van Kwantum

Organische spiegel van Leen Bakker

Salontafel van JYSK

Duurzaamheid

De afgelopen jaren heeft verduurzaming een steeds grotere rol gekregen in ons interieur. Doordat we veel thuis hebben gezeten, hebben we ons interieur goed kunnen bekijken. Dit jaar richten we ons huis bewuster in en waarderen we duurzaamheid en kwaliteit meer. 

In 2023 krijgt duurzaamheid daarom nog een extra touch. Bijzondere meubels met een goed verhaal, dat staat centraal binnen deze trend. Het gaat om nieuwe meubels zijn die duurzaam ontwikkeld zijn óf juist een combinatie nieuwe meubels met vintage items.

Producten

Duurzaam tapijt van de Kwantum

Duurzaam nachtkasje van Leen Bakker

Tip

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en leukste acties.

Veel shop plezier!

Playa Palazzo Lelystad!

Op zaterdag 13 juli van 12.00 – 16.00 uur halen we een stukje strand naar Palazzo Lelystad. Er zijn leuke gratis kinderactiviteiten! Kom jij ook?