Skip to main content
Warm, groen, bruin en aards zijn kleurentrends die we vaak horen en dat zien we ook terug in de nieuwste behangtrends. We halen de natuur naar binnen en dat zie je terug in de prachtige behang dessins en materialen. Ontdek de nieuwste behangtrends en kies jouw favoriet!

Vliesbehang

Vliesbehang, ook wel snelbehang is de eeuwige blijver en die wordt in de jaren alleen maar mooier.  Voor een warm interieur met groentinten zit je voorlopig goed, want de woontrends zitten boordevol groene behangdessins. Groen is de kleur die rust uitstraalt en onlosmakelijk verbonden is met natuur.

Diepte in je behang

Met het 3D behang haal je een ware eye-catchers in huis. Het lijkt zo echt dat je er aan moet gaan voelen om je te verzekeren dat het wel echt behang is. Van rustiek hout en steen effecten tot funky geometrische designs in levendige kleuren. Wil je een keer wat anders op je muur zonder dat het direct van de wand knalt. Maak van elke ruimte jouw ruimte en behang de muren naar jouw wensen.

Robuuste wandbekleding

Maak je wanden van hout en plak er robuuste wandbekleding op. Deze wandtrend is ideaal als je direct een andere vibe aan de ruimte wil geven. Denk bijvoorbeeld aan hout op de muur of natuursteen.

Ontdek textielbehang

Textielbehang is een behangsoort die bestaat uit natuurlijke textielvezels zoals wol, linnen, katoen, zijde of jute. Het is ideaal voor een betere akoestiek in je ruimte. Maar vooral de zachte en warme uitstraling maakt deze behangsoort erg populair. Knuffel en aai je wanden, daar worden ze blij van.

Palazzo behangkeuzes

PalazZOO Lelystad!

Op zondag 21 april van 12.00 – 16.00 uur kunnen kinderen op Safari tijdens PalazZOO Lelystad. Naast een uitdagende speurtocht is er ook een toffe dierenshow! Kom jij ook?