Skip to main content
Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor je nieuwe keuken? Sommige kleuren, materialen en stijlen blijven onverminderd populair, maar er komen ook steeds nieuwe trends op de markt. Benieuwd welke? Palazzo Lelystad zet tijdens de woonmaand de keukentrends voor je op een rijtje gezet. 

1. Zachte, harmonische kleurencombinaties

De keuken wordt steeds meer als het hart van het huis gezien. Het hele gezin ontmoet elkaar daar en de keuken is daarom ook de meest gebruikte ruimte van het huis. De functionele indeling van de keuken is dan ook niet meer het enige wat van belang is. Het liefst sluit de keuken aan op de woonstijl en het interieur van de rest van het huis. Dit zorgt voor sfeer en eenheid in huis. We gaan meer zachte, harmonische kleurencombinaties zien in de keuken. Kleuren zoals off-white, beige, zand, (olijf)groen en bruin, die ook in de rest van het huis worden toegepast. Dit in combinatie met natuurlijke materiaal zijn ontzettend populair.

2. Dichte keukenkasten

De comeback in de keukenwereld zijn de dichte keukenkasten. Hoe meer kasten, hoe meer er uit het zich kan worden opgeborgen. Weinig spullen zien zorgt voor rust. Alleen de eyecatchers mogen echt gezien worden, de overige spullen niet. Zorg voor leuke keukenaccessoires in je keuken.

3. Mix & match keuken 

Geen kant-en-klaar keukens meer! De mix & match keuken zien we steeds meer. Laat je creativiteit z’n gang gaan en stel je eigen keuken samen. Je kan verschillende keukenonderdelen met elkaar combineren. Je kan voor een mix van kleuren kiezen of voor verschillende tegels en materialen in de dezelfde kleur.

4. Chroom en RVS

Dit jaar gaan we de materialen chroom en RVS weer veel meer zien in de keukenwereld. Dit zien we al terug in kranen en grepen, maar nu wordt het ook gebruikt voor de keukenkasten en zelfs voor het werkblad. Na koper en messing chroom en RVS is het weer tijd voor zilveren accenten in de keuken. Zilverkleurig zal waarschijnlijk nooit uit de mode raken, maar wordt nu dus zelfs nog populairder. • Chromen kraan  Kom langs op Palazzo Lelystad en laat je inspireren.

Playa Palazzo Lelystad!

Op zaterdag 13 juli van 12.00 – 16.00 uur halen we een stukje strand naar Palazzo Lelystad. Er zijn leuke gratis kinderactiviteiten! Kom jij ook?