Skip to main content

Afgelopen zondag is de lente is officieel begonnen. De lente nodigt je uit om weer eens een frisse wind door je interieur te laten waaien. Met een kleine verandering bereik je vaak groots resultaat. Haal met Palazzo Lelystad een frisse wind door je interieur.

Dag donkere winterkleuren, hallo frisse lentekleuren. 

De dagen worden langer, de vogeltjes beginnen te fluiten en de zon begint te schijnen. Wie denkt er bij lente niet aan lichte en frisse kleuren. Het is tijd om kleur in huis te halen en de dikke plaids, wollen kussens en donkere gordijnen op te ruimen. 

Grote maar ook kleine veranderingen in je interieur kunnen zorgen voor een frisse sfeer je in huis. Je kunt kiezen voor lichte meubels zoals een bank, eetkamerstoelen en bijzettafeltjes. 

Je kunt ook kiezen om kleurrijke accessoires toe te passen in je interieur. Je kan hierbij denken aan kussens, schilderijen, kaarsenhouders, en tapijten. Het voordeel van lichte kleuren is dat je er niet snel te veel van hebt. Je kunt deze lichte en zachte kleuren prima met elkaar combineren zonder dat het too much wordt. Houd je niet zo van kleur en blijf je liever neutraal? Kies dan voor lichtgrijs of beige.

Bloemen & voorjaarsbollen

Het is heel cliché maar een frisse boeket (droog)bloemen maken je huis meteen een stuk vrolijker en geeft gelijk lekker geur in huis. Er gaat immers niets boven de geur van verse bloemen in de lente.

Haal een passende vaas uit te kast of investeer in een mooie vaas van KwantumLeen Bakker of JYSK zodat je bloemen het beste tot z’n recht komen. 

Wil je iets anders dan een boeket bloemen. Zet voorjaarsbollen neer en laat je verrassen. Zet de voorjaarsbollen in een leuke mandje want dat creëert een vrolijke sfeer. Wanneer de bollen straks in bloei staan, wordt het een fleurig geheel.

Playa Palazzo Lelystad!

Op zaterdag 13 juli van 12.00 – 16.00 uur halen we een stukje strand naar Palazzo Lelystad. Er zijn leuke gratis kinderactiviteiten! Kom jij ook?