Skip to main content

Hou je van interieur, inspirerende verhalen en wil je op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen, dan zijn deze podcasts perfect voor jou. Tegenwoordig hoef je daar niet meer een boek of tijdschrift voor kopen. Palazzo Lelystad heeft een aantal podcasts voor je op een rijtje gezet.

The Great indoors

De twee dames van ‘The Great Indoors’, Sophie Robinson en Kate Watson-Smyth, bespreken voor jou alle trends en ontwikkelingen in het interieur. Naast alle trends en ontwikkelingen in het interieur behandelen ze in elke aflevering een specifieke ruimte in het huis en hebben ze het segment ‘design crime’, waarin ze ingaan op de misstappen en “fouten” die sommige mensen maken in hun interieur. Een leuke en grappige podcast dus.

Woongeluk – Tip van Jet

De Nederlandse journaliste Jet van Nieuwskerk neemt je mee in de woonwereld van bekende gezichten. Iedere week zit ze met haar gast aan haar keukentafel om te praten over hun interieur en wat voor hun het ultieme woongeluk is want iedereen heeft z’n eigen unieke stijl en dit geluk is voor iedereen anders. Woongeluk is een ontspannende en leuke podcast om bij de koffie te beluisteren.

Doe Maar Natuurlijk

Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving en steeds meer mensen willen duurzaam leven. In deze podcast geeft Mandy Bos duurzame interieuradvies en heeft ze het over meubels die ze restyled. Voor de echte doe-het-zelver onder ons is dit leuke podcast.

Veel luisterplezier!

PalazZOO Lelystad!

Op zondag 21 april van 12.00 – 16.00 uur kunnen kinderen op Safari tijdens PalazZOO Lelystad. Naast een uitdagende speurtocht is er ook een toffe dierenshow! Kom jij ook?