Skip to main content

De gezellige feestdagen zijn achter de rug, het nieuwe jaar is begonnen en het is tijd om een blik te werpen op de verwachte interieurtrends van 2022. Helaas blijven de winkels nog even gesloten, maar we blijven positief. Tijd om inspiratie op te doen. 

Een nieuw jaar betekent een nieuwe frisse start en daarbij mag een nieuw interieur niet ontbreken. Gostores Gouda heeft de interieurtrends voor 2022 voor je op een rijtje gezet. 

Warme kleuren

In 2022 staan de kleuren blue, brown en burnt orange centraal. Het gaat in het nieuwe jaar om warmte en behaaglijkheid in je huis. De basiskleuren wit en zwart worden vervangen door zachte beigetinten en bruin. Hierdoor ontstaat er een contrastrijk palet van warme tinten die goed bij elkaar passen. 

Verduurzaming 

De laatste jaren krijgt verduurzaming een steeds grotere rol in onze samenleving maar ook in het interieur. Grote merken zoals Auping maken steeds meer eerlijkere keuzes die beter zijn voor mens en milieu. Dit doen zij bijvoorbeeld door producten te produceren van (deels) gerecycled materiaal, zoals petflessen. Door erkende duurzaamheidskenmerken ben je op de hoogte hoe jouw nieuwe meubel wordt gemaakt en wat voor inpakt dit heeft op de wereld. 

Zachte rondingen

In 2021 zagen we steeds meer ronde vormen in de accessoires van het interieur. In 2022 ga je deze ronde vormen steeds meer terug zien. In veel interieurs zie je rechte lijnen en strakke vormen maar deze worden dit jaar doorbroken met meubels met zachte rondingen. Dit zie je terug in organische rondingen van bank en deze ronde vormen herhalen zich in de salontafel en het vloerkleed. Dit geeft je interieur een intieme en uitnodigende uitstraling. 

Tip

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en leukste acties.

Veel shop plezier!

PalazZOO Lelystad!

Op zondag 21 april van 12.00 – 16.00 uur kunnen kinderen op Safari tijdens PalazZOO Lelystad. Naast een uitdagende speurtocht is er ook een toffe dierenshow! Kom jij ook?